Fyra ankor gick ut för en festkväll på stan, hamnade i arresten

 

De här ankorna vet verkligen hur man festar loss

Delad genom Scoop.it! från: www.shareably.co

 

 

Den fjärde juli beslutade sig fyra ankor för en festkväll i det fria. Men ankorna blev lite för stökiga och natten slutade med att de blev arresterade.

 
facebook-ducks
 
 
 
Källa: Facebook
 
 
 
De fyra ankorna tillhör Cindy Osiecki som bor i Great Bend, Pennsylvania. När alla var upptagna med det amerikanska 4:e juli-firandet, passade ankorna på att lämna sin gård och vaggade iväg på ett äventyr runt hemstaden.
 

 


Ankorna gick ungefär en och en halv kilometer uppför vägen och hamnade framför en lokal "Pump N Pantry" (en närbutik). Ankorna chillade utanför närbutiken och accepterade mat från Pump N Pantrys kunder.

När ankorna inte visade några tecken på att lämna platsen, ringde en Pump N Pantry-anställd polisen, som kom för att arrestera ankorna för lösdriveri.


När konstaplarna anlände kvackade de förnöjt när de såg vem de skulle arrestera. Poliserna försökte fösa in ankorna i polisbilen men dessa tänkte inte ge sig så lätt. Pump N Pantry-anställde Kat beskrev den parodiska scenen för The Dodo:
“De jagades av en av poliserna. De jagade dem runt bilen. Helt ärligt tyckte jag det var ganska roligt.”

Efter en lång och intensiv jakt fick konstaplarna äntligen tag på ankorna och satte dem i sin bil. De lade upp ett foto av de kriminella djuren på Facebook, och det vansinnigt roliga inlägget delades hundratals gånger.

Polisen ringde runt och försökte ta reda på vem ankorna tillhörde, och grannarna ledde dem till Cindy Osiecki. Osiecki blev chockad när hon hörde att polisen hade tagit hennes ankor i förvaring.
“Jag tyckte att det var lite roligt, jag tänkte "är detta på allvar?". Det var liksom "ja, vi fångade dem" eftersom jag antog att folk försökte ta mina ankor, alla matade dem, till och med polisen som matade dem med bröd", berättade Osiecki för WNEP 16.

Osiecki är lättad över att hennes ankor är i säkerhet, och hon är glad att poliserna hanterade situationen så bra och med så mycket humor. Hon berättade för WNEP 16 att konstaplarna skämtsamt sa att de hade tagit ankornas "footprints" (istället för fingeravtryck).
ducks-3
 
 
 
Share
 
Source: Facebook

Ankorna är nu tillbaka hemma igen och badar och kvackar glatt i sin lilla bäck i trädgården på gården. Det tycks som att deras check here kriminella dagar nu är över!

Källa: The Dodo, WNEP 16


 

Klicka här för att läsa mer på vår Skvallerblogg!

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fyra ankor gick ut för en festkväll på stan, hamnade i arresten”

Leave a Reply

Gravatar